Zakelijke fotografie

Het eerste wat een klant ziet op je website zijn de foto’s. Het is een visite kaartje en versterkt je professionele uitstraling.
Ik heb ervaring met heel diverse bedrijven, ZZP’ers, opleidingen en overheidsinstellingen. Van portret tot bedrijfsfoto’s, van content tot zakelijk evenement. We bespreken samen de stijl die bij je bedrijf past en daarmee gaan we aan de slag.

Zakelijke profielfoto en portretten:
Met een professionele profielfoto kom je meteen goed over op social media of op de ‘over ons’ pagina van je website. Ik maak de foto’s graag op jullie locatie en indien nodig met een mobiele studio, waardoor er weinig (werk) tijd verloren gaat.
Misschien wil je een deel van je bedrijf als achtergrond. Ik zorg voor een mooi zacht verloop van deze achtergrond bij je scherpe portretfoto. Of kies voor een neutrale setting (fris wit of chique zwart).
Profielfoto’s kunnen ook tijdens een event gecombineerd worden.
Of laat gevarieerde portretfoto’s maken, die je kunt gebruiken in een interview, op de website of bij social media. Zo zit je nooit om goede foto’s verlegen.

Social media
Je weet dat je bedrijf meer ‘in the picture’ komt door met regelmaat iets op social media te posten. Maar de tijd ontbreekt, en je wilt wel graag goede foto’s van jezelf en je bedrijf plaatsen. Met een kort overleg en een dagdeel fotoshoot, kun je maanden vooruit met de foto’s die persoonlijk en professioneel zijn.
Goede content fotografie = meer aandacht voor je bedrijf En voor jou een zorg minder!

Klik hier voor de portfolio zakelijkefotografie

Vraag een vrijblijvende offerte aan