studiomt

Zakelijke Fotografie

Het eerste wat een klant ziet op je website zijn de foto’s. Het is een visite kaartje en versterkt je professionele uitstraling.
Ik heb ervaring met heel diverse bedrijven, ZZP’ers, opleidingen en overheidsinstellingen. Van portret tot bedrijfsfoto’s, van content tot zakelijk evenement. We bespreken samen de stijl die bij je bedrijf past en daarmee gaan we aan de slag.

Zakelijke profielfoto en portretten
Met een professionele profielfoto kom je meteen goed over op social media of op de ‘over ons’ pagina van je website. Ik maak de foto’s graag op jullie locatie en indien nodig met een mobiele studio, waardoor er weinig (werk) tijd verloren gaat.
Misschien wil je een deel van je bedrijf als achtergrond. Ik zorg voor een mooi zacht verloop van deze achtergrond bij je scherpe portretfoto. Of kies voor een neutrale setting (fris wit of chique zwart).
Profielfoto’s kunnen ook tijdens een event gecombineerd worden.
Of laat gevarieerde portretfoto’s maken, die je kunt gebruiken in een interview, op de website of bij social media. Zo zit je nooit om goede foto’s verlegen.

Social media
Je weet dat je bedrijf meer ‘in the picture’ komt door met regelmaat iets op social media te posten. Maar de tijd ontbreekt, en je wilt wel graag goede foto’s van jezelf en je bedrijf plaatsen. Met een kort overleg en een dagdeel fotoshoot, kun je maanden vooruit met de foto’s die persoonlijk en professioneel zijn.
Goede content fotografie = meer aandacht voor je bedrijf En voor jou een zorg minder!

Evenementenfotografie
Of je nu een congres of een theatershow hebt georganiseerd; als je een evenement professioneel laat fotograferen is dit dé perfecte manier om het succes langer door te laten klinken. Tenslotte vergt het organiseren van een evenement veel tijd en aandacht.

Een evenementfotograaf kan deze belevenis goed tot z’n recht laten komen.
De foto’s zijn daarna perfect te gebruiken als marketing voor toekomstige events. Denk hierbij aan een nieuwsbrief, publicaties, social media, marketingdoeleinden  en noem maar op.
Iedereen die terugkijkt naar jouw geslaagde evenement krijgt door de foto’s een mooie indruk van alle belangrijke momenten die op het programma staan, sfeerimpressies en de gezellige interactie tussen de bezoekers.

We stemmen vooraf samen af wat de wensen zijn, zodat ik op de dag zelf alle aandacht kan geven aan de fotografie.
De zorgvuldig geselecteerd en bewerkte foto’s worden geleverd via een online galerij, klaar voor publicatie. Indien gewenst met logo van het bedrijf.

Klik hier voor de portfolio evenementenfotografie of hier voor de portfolio zakelijkefotografie voor een kleine impressie van mijn eerdere werk.

Vraag een vrijblijvende offerte aan