studiomt

Basis Cursus

Leer je ideeën om te zetten in goede foto’s. En haal meer uit de camera door anders te kijken en creatief te denken in deze fotografie cursus.

€290

Vervolg Cursus

Ontdek je creativiteit. Met de basistechniek onder de knie wil je meer weten over bijzondere onderwerpen voor een betere kijk op fotografie.

€322

Gevorderden Cursus

Werk aan je eigen stijl. Regelmatig pak je de camera, maar uitdiepen van een onderwerp schiet er vaak bij in. Uitgebreide lessen met elk jaar nieuwe thema’s.

€440

Workshop

Pak je hobby weer op bij een van de workshops. April 2024: Natuurfotografie izm IVN. Houd deze pagina in de gaten voor nieuwe workshops!

vanaf €55

Fotoreis Lissabon

Intensief met fotografie bezig op een bijzondere fotoreis naar Lissabon. Hoe laat het ook is, foto’s maken in en met het licht van Lissabon is een traktatie.

€469*

Concert Fotografie

Leer de actie vast te leggen met de juiste camera instellingen. Deze workshop op locatie is een goede mix van fotografie begeleiding en zelfstandig uitvoeren.

€88

Les op Maat

Wil je een specifiek thema leren fotograferen of je kennis over een bepaalde techniek bijspijkeren? Lessen worden op maat gegeven met onverdeelde aandacht.

€79 p/u (min. 3u)

Photoshop Elements

Goed fotograferen is natuurlijk cruciaal. Echter kunnen wat aanpassingen in Photoshop Elements al snel je foto's naar een hoger niveau tillen.

€275

STUDIO MT VOOR FOTOCURSUS

Je wilt graag foto’s waar je echt trots op bent. Natuurlijk!
En daarbij alle mogelijkheden van je camera benutten. Maar waar moet je beginnen?
Met een fotocursus leer je op een fijne manier, samen met anderen die dezelfde interesse delen.
En dat werkt inspirerend!

Je leert de instellingen van je camera, maar vooral hoe je ze het beste toe kunt passen bij het fotograferen in de les en daarbuiten.
Je gaat kritischer kijken en ziet meer.
Reken maar dat je dát terug ziet in je creatieve foto’s.
De cursus groepen zijn klein, dus is er voldoende persoonlijke aandacht. Want ieder leert in zijn eigen tempo. Klik op de video voor een sfeer impressie of klik door naar de mogelijkheden om te zien welke cursus het best bij jou past.

Stel je vragen gerust via info@studiomt.nl of bel me even via 06 48091159.