studiomt

0G6A8187 voor IVN workshop 2

Pak je hobby weer op bij een van de workshops.

  • Natuurfotografie: 26 april 2024

Natuurfotografie 26 april 2024
Samen met het IVN Oisterwijk ga ik weer een workshop organiseren!

Natuurfotografie is heerlijk om te doen, en zeker in de lente! Maar het vinden van een goede compositie of het juiste standpunt is iets minder eenvoudig. Alles vastleggen is meestal niet de beste optie, maar welke keuze maak je en waar moet je dan op letten?
In deze workshop krijg je fijne tips voor de beste natuurfotografie. Van weidse uitzichten tot kleine details. Van panoramafotografie tot diverse lichtomstandigheden.
De natuur hier is bijzonder fotogeniek! Er is zoveel variatie aan landschap te fotograferen. Vennen met de weerspiegeling van een mooie wolkenlucht, maar ook allerlei details in de natuur zijn de moeite meer dan waard. Met deze workshop krijg je meer verdieping in je landschapsfotografie en ga je creatiever fotograferen.

We beginnen de workshop bij De Nieuwe Burght, ons thuishonk. Hier kijken we naar technische zaken zoals lichtval, keuze van scherptediepte, compositie en de verschillende camera-instellingen.
Je kennis hierover wordt (verder) ontwikkeld en je creativiteit wordt aangesproken.
Daarna gaan we naar buiten en doen we waar het eigenlijk om begonnen is: foto’s maken! Bij de nabespreking evalueren we van iedere fotograaf een paar foto’s. Je krijgt positieve feedback, tips en inspiratie om het nóg beter te doen. Omdat we in een kleine groep werken, is er ruimschoots aandacht voor vragen en tips.

Geschikt voor fotografen met een beetje ervaring.
Wandelafstand +/- 3,5 kilometer
Inclusief handout met tips, om te leren, te bewaren en terug te kijken.

! Ook in het najaar komen er weer workshops aan. Houd deze pagina in de gaten of meld je aan voor de nieuwsbrief als je niets wilt missen. 

Workshop: Natuurfotografiei.z.m. IVN
Datum:26 april 2024  10:00-16:30 uur
Locatie: Oisterwijk, Brabant
Kosten workshop: € 55
Nog beschikbaar:deze workshop is al geweest
Doelgroep: Hobbyfotografen i.b.v. spiegelreflex of systeemcamera en fotografische basis kennis